Läggdax

Ja, efter detta inlägg äre läggdags och det ska bli sååå skönt. Idag klarade jag matte B provet, unexpected? JA. Så himla gott. Innan jag åkte hem fick jag reda på att jag fått VG+ MVG- på mitt pedagogiskt ledarskaps- prov.
Var en stund hos Mikkis (L) innan jag gick och började med nått historiskt. Allt hemlagat, köttbullar, mos&sås. För en gångsskull blev min mat lyckad! Tog mig bara 2 timmar + 1 timme för disken. Bjöd mamma på lite mat också så hjälpte hon oss att fixa vår kökslampa som la av för ett tag sen, skönt att den är fixat sen hjälpte hon oss även med massa annat plock här i lägenheten. Idag var det som sagt "adventspynt" för i morgon åker vi till lidköping så fanns då alldeles för lite tid för det under helgen. Det är jättefint och mysigt nu och jag gillart. Nej nu ska jag sussa.
Nattnatt

For once..

.. så tänkte jag skriva ett inlägg när jag inte är på dåligt humör. Jag ska förklara..
När jag är ilsken då känns det så skönt när jag bara låter det rinna ur mina fingrar, och när det bara varit normalt elr nått roligt har jag ingen lust att skriva blogg. Haha, hatbloggen.se ist kanske? ilskebloggen.se?
Nej, det är bara jag. IsabelPalokangas - no matter what.

Idag har i alla fall jag, Jim & mamma varit i stan. Över 3000 på julsaker, det känns gött. 3&3 på hyran senast fredag också, hej typ 7000 på en vecka.. GÖTT (Y) Men så ere, tack mamma som ändå köpte lite grejor åt oss :) Min mamma är den bästa mamman i hela världen, och inte nu för att jag fick saker för hon snodde dom upp på rullbandet för vi vägrade.. Men!!!!!!!!!!! För hon är bäst.

Så nu bara längtar jag tills helgen och få fixa i ordning allting med alla ljusstakar, adventstaken, ljusslingor, julblommor o massa fiiiint :)))) MEN, det finns en hake. Det är dop i lidköping på lördag.. & jag har ingen aning om när vi åker eller när vi kommer hem. Löser sig nog.
Så, ha det bra för en gångsskull.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, det är bara krångel!

KRÅNGEL, KRÅNGEL, KRÅNGEL. Ja, det passade sig jävla bra mitt tidigare inlägg som mongolid internet slukade och raderade helt för det handlade just om det.. Detta jävla livet. Vi börjar om, igen.. Som vanligt, med allt.

Är så förvirrad, så förvirrad av allt konstigt som händer. Allt är konstigt, alla omkring mig är konstiga, jag är konstig, allt, allt är konstigt.

Nr1. Jag undrar: Varför växer alla upp så olika? Eller hur kan man vara "vuxen/mogen" på högstadiet och sen bli som en 14-åring på gymnasiet? Hur kan en människa i samma ålder som mig leva som jag gjorde för 4 år sedan? SOM 17-ÅRING?!
Nr2. Hur kan alla som inte kommer från typ Grums (nej jag skryter inte Grums, never in my life!) (förresten sa dom Grums i Brölloppsfotografen som vi såg på bio igår. Kan ni tänka er det, Kjell Bergquist talking Grums? (hehe, smala)) vara så jävla efterblivna? Dom tkr det är jordens grej om dom ska dricka nu på snart 2010, o allt annat. Helt sjukt, skäms ihjäl när jag hör om detta..

Ja, allting är konstigt. ALLT!!!!!!!!!!! Skolan, speciellt. Fattar inte hur en enda skola kan dra till sig alla förståndshandikappade till en plats. Och den största av dom, Gunnel, min mentor. Hon om någon borde ha överseende med det som hänt och sluta jävlas konstant, som alla andra jävla idiotjävlar! Är så besviken på mig själv, och alla på HUC. Att dom inte ser hur jag lägger ned hela mitt liv och min själ på det jag hatar mest, skolan. Att ingen ser.. Det är helt sjukt. Nej, det är inte lätt, och jag är långt ifrån alla andra.. Alla har försvunnit out to nowhere, jag vill inte ens söka upp dom. Det är för konstigt, ingenting är som det ska, nej det är konstigt, det är inte dom jag byggde vänskapen med, dom är främmande, dom är inte som jag..

Jag är så imponerad av alla vuxna, att dom hinner med. Hur kan dom tänka på allt, hur orkar dom ens?
Jag måste bo här, jag måste bo ensam, jag kan inte komma hem senare än vad jag gör och skulle inte jag och Jim bo tillsammans skulle vi knappt kunna ses på vardagarna.. Så detta är nått jag måste. Jag måste klara mig själv och tänka på allt själv sköta allting själv, det finns ingen här som påminner så som mamma. Men jag skulle inte kunna flytta hem nu, inte nu efter jag bott med den bästa pojkvännen i världen. Jag trivs jättebra här, jag trivs så underbart mycket med min älskling, skulle inte kunna byta, men det är inte lätt. Ni anar inte, så uppmanar er som ej flyttat än att vänta så länge det går, för det är inte bara fördelar med att bo själv, var inte så ignoranta för det ni vet väntar er om ni flyttar för det är svårare än ni anar..

Igår frågade jag äntligen den frågan jag väntat i säkert mer än halva mitt liv att fråga, varför? Det vet jag inte, det har bara inte kommit upp men gud så jag har undrat! Utanför Grums motor står det en skylt som lyder: Om bilprovningen ger er en 2:a tar vi bort den" Det är har jag grunnat på och det var jag tvungen att berätta innan jag fortsätter med mitt förvirrade inlägg.

Livet är så jävla skumt, honest. Hur kan man lära sig leva med lögner? Det är något jag hatat ända sen jag var liten, "vem gör inte det?" tänker ni säkert då, men ja det är klart. Det fattar jag med, men alla gör faktiskt inte det men det är inte det som är min poäng utan det är att jag avskyr det, mer än nån anar och mer än nånannan gör. Faktiskt. Ändå lever jag med lögner, varje dag. Och gjort ända sen min födsel. Det trodde jag aldrig om mig själv.

FÅÅÅR PANIK, jag får inte gå ur skolan med något G; det har alltid varit mitt mål.. Och just nu känns det så jävla botten.. Usch!!!!!!!!!!!!!!!

Hm, har jag fått ur mig allt? Nej, verkligen inte för den röda tråden bröts för länge länge sen, det här var inte alls vad jag skulle prata om.. Det är dom som tror dom känner mig, dom som kanske kände mig, men jag är inte så snäll som ni nära upplever mig i gräl på närahåll. Jag tolererar inte hur mycket som helst och jag behöver inte vänner som är som ni är just nu. Då slipper jag hellre.

Har i alla fall märkt att det inte bara är kläderna man växer ifrån..


Paranormal activity

Nejmen god eftermiddag. Just smällt i mig potatis&fiskpinnar. Stod utanför ICA kl innan öppningsdax och försökte förtvivlat komma på vad som skulle på menyn idag, it worked out. Ja, var alltså uppe tidigt idag, innan klockan hann slå tolv hade jag hunnit med följande:
Gått till ICA& handlat 2 (!) ggr, dammsugigt, skurat, dammat, torkat, diskat, övningskört, solat och jag har även nu hunnit med duschen och gjort/ätit maten.

Igår kom Ricky (en av dom bästa vovvarna i världen) hela vägen från Värmskog till oss. Vi tog en långpromenad efter maten på hela en timme, (kändes som typ 3?) men hann säkert gå mer än mil, seriously. Vårt tempo var inte att leka med må jag säga!
Senare på dagen skulle jag pråmt ned till ICA klingan för att det är bara där mina älskade franska örter chips fanns, men såklart inte en dag som denna.

Senare skulle vi egentligen på bio, men det krångla en del så vi gick till Jacob så han fick bränna ut just paranormal activity till oss. Mikkis berättade att hennes inte fungerade och till min stora besvikelse stod vår DVD bara och tuggade i 10000 år, och ingenting hände. Men min älskling styrde upp det på datorn så där fick vi kika på den. Den var helt klart godkänd ända tills slutet på filmen, haha.. Jag&Jim bara skrattade åt töntgrejorna som hände.
Det går rykten på att den skulle vara verklighetsbaserad men det kan jag garanterat till 100% säga att det vet jag att den inte är, efter att ha sett slutet på filmen. + att deras på PA's sida står det ingenting om att den skulle vara based on a true story och på massa recentioner står det om "dom duktiga skådespelarna" and so on and so on..
Så nu vet ni det iaf! Värd att kolla på dock :-)

I torsdags var jag ute och red i mörkret igen, det är inget som rekomenderas.. Scary!!!!!!!

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Stan senare i hope, muha.. Hörs nån annan dag, hej!

The conplaining day

Ja, idag är det ju internationella klagdagen, nej, som vanligt äre bara jag som ska i detta inlägg klaga.
SÅ VARNING FÖR DEPRESSION - eftermitt glädjespräckande inlägg.

Idag började jag fem över halv tio, men som vanligt går man upp kl. 06:00. Ja, det har jag trott igenom hela skolåret (so far) men idag på morgonen upptäcker jag att jag har varje tisdag kunnat ta 08:11 bussen, ja det var det första goda nyheten.

Vänta nu, var var jag. Fick chocken för det ringde på dörren också hade jag jättehög musik på så kunde inte undgå att öppna så smög mig till dörren och i nyckelhålet stod................ AGRIS! Like usual äre no one that cares about him och hans familj så fick ge han lite cigaretter. Svårt att förstå det där med hur en mäniska kan vara så omänsklig. Alltså inte Agris nu då.. Nej, nej nej han är mänskligast av alla han.
Jävlar, va musiken är hög då hoppar ju iväg från datorn jag av ljudet. HEHEHEHEHEHE!

Fortsättning av min fasansfulla dag:
Gick till bussen i alla fall, det spöregnade, gissa vems buss som var 25 minuter försenad? JOOO MIN (LLL)
Jag sov ihjäl mig på bussen, så hatade att komma till skolan, var för trött för att hålla humöret uppe och det gjorde ju inte saken bättre av att dagen började med två timmar lång samhällskunskaps lektion (som jag hatar mest utav allt i skolan tillsammans med allt annat) och ett grupparbete om socialismen! YEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så dampade ihjäl mig på lektionen och som vanligt har man bara massa jävla idioter i klassen som man vill slå ned. "Hej jag tror jag är nått jaaa, måste kommentera allt som alla säger jaaa, jag är en jättestor idiot jaaa"

M, sen klassråd. Behöver jag ens säga nått om det om jag skrev det jag skrev ovan? Mina klasskamrater är bara stora miffon, every one of them. Nästan. Like 90 % av klassen. Tror jag eftersom jag suger på matte och ja, appråpå (eh, hur fan stavas det då?) matte så nej, det var ju ingen som talade om för mig att vi har matteprov på torsdag nej. AH för den sakens skull kan jag inte ens nånting, men äre nån som bryr sig? Nej, inte ens horsyon som aldrig ringer upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ att det går ju en viss person på skolan som jag älskar lite extra än alla andra, ja och denna personen fick sina ögon igår och det är ju alltid roligt att använda sina nya införskaffningar väl? :) JA, såklart det är.. Och att denna person ens lever när den borde dött i skam över sin jävla feghet är ett mirakel (ett dåligt mirakel, oj nej jag önskade inte livet ur nån nyss, men nästan...hehehe. Herregud..

Men! Under engelskans lektion började mitt humör gå upp och det var sååå skönt MEN NEJ DET HÖLL I SIG TILL NÄSTA LEKTION DE när de första jag får när jag sätter mig vid bänken på svenskkan och ser det underbara G;t på min läxa.. Att en liten vidrig bokstav kan få självkänslan att bara sjunka ner igenom jorden långt ner till oljan där nere är sjukt. Och du ULLLA?!??! DU KANSKE KAN TA DIG TID ATT FÖRKLARA DIN VÄRDELÖSA LÄXA DÅ ELR IST FÖR ATT SKICKA IVÄG NÅN ANNAN!?? Nej, för alla lärare, elever och övrig personal på Hammarö kukcenter är lika jävla nonchalanta och ignoranta så det finns inte ord.. Som min mentor igår, hahahaha, hon blir så jävla knäckt varje gång man inte lyssnar på hennes dumma meningar som kommer ur hennes fula mun. Bara för att alla andra är mesar och lyssnar på prästjäveln och ååå jag är fjäskis. Som alla i min klass är, usch!!!!!!! Bara "hej jag pratar ihjäl mig med alla lärare jag har och är även vän med alla på facebook & ÄVEN! lyssna här då, skriver sms med mina lärare. Det är ju fel på dom, ärligt..

AA, iaf så sket jag i hela svenskan och åkte hem. Slutade 3 kom hem halv 5, är ensam hemma LIKE USUAL, så jävla tråååååååååååååkigt, men tror nog det är bäst.. för jim har inte fått höra mycket snällt idag han, skällt varenda gång vi pratat, men. Såå äre när man är tsm med mig, man blir som man umgås och jag är precis som alla andra i min omgivning så :@

Jag kom hem och skulle laga mat (också det jätteroligt) så, tog fram min lövbiff ur frysen, den var hopprullad i en klump så det såg ut som jag sa till frida, ett kohjärta eller nått liknande. Maten blev förövrigt jätteäcklig, men vad hade jag förväntat mig denna underbara dag?
Och jag hatar oslukten, hatart! Så jag brukar öppna balkondörren för att få ut det , hatar äckliga hemlukter här i mitt hem ska det lukta vanilj, så satt och frös ihjäl mig när minusgraderna bara flög in men sen frös ju mitt ögonvatten till is så då var jag tvungen att stänga, MEN LIKFÖRBANNAT LUKTAR DET OSHELVETE HÄR INNE :@
& jag orkar inte städa och ta bort efter mig idag, jag orkar inte diska och gå ut med soporna.

Tur att jag har musiken iaf, ja ellerhur?! I min mp4 äre bara massa gammal såjävla uttjatad musik så jag nästan spyr på den varje gång jag lyssnar på den som jag måste, men vad kan jag göra? NEJ INGET för har ett värdelösts internet så går ej ladda ned. Så får sitta på youtube som en garning och det är jävligt irriterande, som allt annat.



EXAKT

06:00 plingeling i telefonen, tog bussen 07:40 till HUC, vända in till akuten var där mellan 09:15- ca. 12:30, till skolan igen, prov. Skrev 12 A4:a papper, skrev ihjäl mig. Gick ut i från skolan 16:06 tog bussen 16:15, mamma hämtade mig i stan, kom hem 17:15, laga mat, diska, städa, tvätta, sofy kom, så.
Mamma till en mördare idag! WIHOOOOOOOOOOOOOOO :D
btw, fick jag en jättefin vääska av jjim idag, som han inte tror jag tyckte den va, men de göööör jag visst de :@

ÄLSKAR JIM O ALLA MINA VÄNNER O FAMILJ MESTAST <3333333333333333333

tack emma för i lördags, jag hade de great, o jim me.. heheh o allaandra oxå förmodar jag, love u pusselipusss

LiGhT tImEs

FRIDAY,  the 13th..
Bättre dag än de flesta andra. Sovmorgon, ingen buss halv åtta. Utan bil vid halv nio :) Första lektionen gick snabbt och precis kom min älskling med min överraskning, en jättejättejättefin och förvånansvärt stor guldring med vitguld i åxå, så himla go pojkvän, älskar överraskningar men mest utav allt min JImma:)

Sen hade vi gympa, o jag o P var med cornelia&madde vilket var asroligt, så slapp vi alla andra idioter i klassen vilket resulterade i att vi gav allllt. roligt var det & gissa vem som led av svettattack? aa rätt gissat..

Efter gympan kom pappa o hämtade mig så åkte vi och käkade i skoghall, de va gott och sen följde jag med pappa to help him out med ett jobb han gjorde där. Har sagt att "detta är sista gången ja flyttstädar i hela mitt liv" like 200 ggr. Men, idag var det oväntat lätt och gick snabbt. Maybe för att pappa hade en anställd där som varit där under dagen som var kvar tills det var klart.
Sen när vi åkte där ifrån vid 15:30 så berättade pappa att han som var med oss o jobbade skulle åka till Ekshärad och börja på ett nytt hus där som han skulle bli klar med i natt nångång och sen åka 10 mil för att åka hem. PALLA!
Efter jag gjort nästan ett helt hus alldeles själv är jag liksom totaly dead och nu var han själv i det första huset fram till typ 1 och gjorde nästan allt själv där och sen åka o börja om på nytt. De e sjukt.. Lider med honom, verkligen..

Min älskling har ej kommit hem än, not so unusual nowadays, vilket är på både&gott och ont. Inte alls roligt att sitta själv till sena kvällen, men jag är otroligt stolt över honom, och nu går det bra och det har han fixat helt själv. Från ruta ett, är sååå stolt över dig baby :)

Men i alla fall, om en stund kommer han hem, med pizza :S ja, jag ska äta det två gånger på en dag mEN SÅ BBLIR DET NU!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ att nu ska jag plugga så skiter i dig nu.


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

din äckliga idiotjävel!!!!!!!!!!!!!!

Sick&tired

Trött på bloggandet. Varför var det ingen som svarade på veckans fråga för typ 50 månader sen så kanske ni hade fått en halvmiljon kronor som jag sparade åt vinnaren men icke! Det var för mke begärt..

So what has been going on? Rätt mycket faktiskt, eller en hel del, eller mycket bara. Here's the catch. Det är så mycket att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Det har gått bra i skolan nu, äntligen börjar jag se ett ljus, bara för att det är jul dock, men när jag ser allting som är inplanerat osv på vårterminen känns det som om 2:an kommer gå fort. i 3:an ser man inte bara ett ljus som kommer utav allt julpynt utan vägen ur skolan! GÖTT!!! ** LÄNGTAR **

So.. På hemmafronten and so on, händer det lagomt mycket. MEN, jag står fortfarande fast vid att jag älskar min pojkvän x 10000 & he's the best! Saknar honom till och med lite.. Knappt sett han på hela dan, i morse i typ 5 min.. Kom hem nu Jim :)

Förutom själva arbetet i skolan suger hela Hammarö utbildningscenter, dom har tydligen ingen nolltolerans av mord på skolan och 1000 tolerans av att vara ignoranta. Jävla jävlar! HATE U ALL! ink. min klass. Den e totaly worthless. Ja, det är sant. & like i care if any body cares. hehehehehe.

I morgon ska jag vara ledig för jag är inte ett dugg intresserad av afrikaner. & jag har ingenting med afrikaprojektet att göra så fattar inte vad idiotskolan håller på med.. Som vanligt ska dom va så omständiga med allt. Bläk.

Förövrigt är jag som vanligt i skallen, ont, blicken flimmrar runt så ser ut som allting omkring mig flyger omkring. VAD LA JAG I FISKBULLARNA EGENLTIGEN?! VA?! VAD LA JAG I MIN MAT?!!!!

YEAH, vi säger så. Hej.

ååååå

va äre med alla? alltså.. åååååååååååååh nu har jag tvättid oxå, gu va roligt!!!!! nej men alla går runt o pratar massa skit o jag fattar ingenting. varför lägger sig 1000 personer i mitt liv? det här ska ja ta itu med det lovar jag.........

red med Ela i förregår, det var såhäääääär mörkt. blev rädd. måste tvätta fan, ja e sjuk o plugga o ut å gå. kul.

Varför kokar jag för?

JA UNDRA VARFÖR, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKAKAR IHJÄL MIG. HEJ VA ALLTING GÅR FORT. MIN POJKVÄN ÄR FÖRÖVRIGT DEN MEST SMARTASTE I HELA VÄRLDEN " VI MÅSTE BLI MER EKONOMISKA " HELVETE HELLER , VA VIKKEN IDIOT. . OGDSNJVDSKBL BÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ AKFIJS MIKKIS VARFÖR??!?!?!?! KAN DU INTE VA HÄR KAN DU INTE SE DETTA NU KAN DU INTE VA HÄR :'''''''''''( KAN INTE ENS RINGA NEJ FÖR VI HAR EN I LÄGENHETEN, (l)))))) LOVE HEJ " JAG TAR INTE IN VEM SOM HELST I LÄGENHETEN " HARFUIEHURHUEHEHH ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KISSA I ANSIKTET HEHEH TJA VA GÖRU??+ HEHEH JA ÄR HEMMA HOS BELLA O JIM KANSKE, JUEHNEHEHEBNHEHHE LOVE (l)))))))))))))) HEJ JAG LAVOAR ALLA UTOM BELLA, JAG ÄR ÄR SHITSOFREEEN SÅ JÄTTE JAG HAR 405 OLIKA PERSONLIGHETER, HEHEHE JAG HETER JIM HEHEHEHHEHEHHEHEH ........... NU RÖKER JA IST.

AAAAAAAAJ

Igår tog jag vaccintet mot svininfluensan, som jag inte ville, men gjorde det ändå. Efteråt blev alla i klassen halvdöa och även jag. Efter skolan åkte jag till tandläkaren och dom satte på äcklig tandställning, sen direkt jag kom hem åkte jag iväg till badhuset med mina syskon. Jag kom hem vid halv åtta igår, somnade nio. Hade så ont, överallt. Armen, huvudet och framför allt i käften. Vaknade klockan två på natten och tryckte i mig några alvedon, vaknade halv fem och tryckte i mig några ytterligare. Låg och gråt hela kvällen igår, och hela natten och hela morgonen. Jim åkte ifrån mig i morse vilket gjorde allt tusen gånger värre. Nu har jag uppehåll från mitt gråtande. Känns dock som det här är den värsta dan i mitt liv & jag är så hungrig och ynklig. Skönt att gå till vårdcentralen sen i oväder och när allt känns botten.
Wehehehej, vilken underbar dag! Enda som är bra är att jag slapp skolan, muhaha.


blind

ya, bara för några minuter sedan invigdes vårt solarim, nu är jag i stortsett blind trots ögonskydd. Lidandes tog jag mig igenom 11 minuter, VÄRSTA VÄRMEN JAG KÄNT! klarade inte en sekund mer, skönt ändå. Känns så himla fräscht efteråt, blir som en ny människa efter varje solning. gött ere. Just nu sitter jag och kikar lite på efterlyst medans jim solar, fattar inte. Har ju alltid vetat att mina svettkörtlar har varit speciella, men jims lär oxå va det. typ isfrusna elr nått.

Sovdax snart oxå, bästa på hela dagen. tackohej

hehe 3

har så ful blogg,ska ja va en seriös bloggare får nån ta tag i designen, any voluntars? any one????? plz


hehe 2

Kommentarer
Postat av: Leifi

Bella, i lööööööööööve youuuuuuuuuuuuuuuuuu. Gissa vem det är ;-) mouhaha

I GUESS ON , FRIIIDA?!!!!!!!!!! :D IM I RIGHT? CUZ I LOVE U 2 IF ITS U, MUIAHAHH, RIMMARN ÄR JU BEST.


hehe

fick iaf vg på mitt svenskaprov och i skydd&säkerhet och 14,5 poäng av just 14,5 poäng på psykologin. presterar under hunger då, king.

Headache

Ja, idag och igår och säkert alla kommande dagar lider jag av fruktansvärd huvudvärk. Beror uppenbarligen på att HUC svälter mig. Kunde inte äta en tugga idag av maten ens, vidrigaste jag sett.

Igår var den allra värsta dagen på hooow long? 10000 år. Keywords; FEG, CP, MOGEN, FÖRBANNAD UTAV BARA SATAN, FÖRVIRRAD, STUM, PAIN.

Träffade frida & mikkis en sväng igår också, ihihihihihi i :) idag skulle sofy komma sa hon.
åååh ja är sååå hungrig ni fattar inte era jävlar för er skola har inte den sämsta maten in universe.

kill me.

Satan

& min rubrik uttalas inte som svenska satan utan som engelska. Alltså typ; säjtän. Så, jag har den. För känns som Mikkis är det nu för nu har jag fått en läsare (!!!!!!!!!!!!!!) så nu måste jag skärpa till mig!
Ja, vad har hänt. Hyfsat mycket ändå, men vet ändå inte vad jag ska skriva.
Öhm, tog mig mod till, elr ah, det gjorde jag väl inte heller för jag var en hare när jag ringde Frida. Men jag älskar mig själv för det, för det va såååååååååååååå skönt & är än och i morron bjöd hon mig på en promenix. MIHIHI :)
Sen, va har hänt? Jag var inte i skolan idag, för jag var hos läkaren, och i morn ska jag dit kl 8 så dom ska få göra mig till en sprutnarkoman och skulle ju vara fastande i 12 timmar, men jag är så fet så jag åt en toast så det blidde bara 11.. MUHAHAHAH!
Förut kom Mikkis, älskar när hon gör det och älskar henne. MÖE. Ah, vill få ihop detta snabbt så jag kan mysa med min underbara, underbara, underbara älskliing som är helt otrolig och like the best boyfriend in the world som är så gooo emot mig och behandlar mig som göran persson. typ.. iaf. Älskar dig baby :)<3
AAAAAAAAAH, men i morn då så har jag ju liiite sovmorgon. Till 7 iaf, men kommer ändå inte till skolan förens vid halv 11, blääää säger ja. Historiaprov inom snar framtid, stooort prov & M påminde mig om matte b prov, hej ig, varför gör jag ens denna kursen?
Ah, så i morgon börjar jag alltså igen efter lovet
Welcome to hell...

RSS 2.0