Sista skoldagen - Nånsin!

I morgon gör jag min absolut sista skoldag. Och vet ni vad den innebär? Fika hos vår lärare på Haga och sedan till skolan för ett klassråd där vi ska diskutera hur studentveckan ska se ut! & imorn äre oxå exakt en vecka kvar till balen. De är helt sjukt hur snabbt den sista tiden har gått nu. Om två veckor vid den här tiden har jag liksom tagit studenten och börjat jobba!
Idag har jag hjälpt Linda att flytta. Äntligen har hon fått sitt egna. & de var en väldigt fin lägenhet. Glad för hennes skull att de börjar ordna upp sig nu. Är så sugen på en egen lägenhet själv nu, men lär dröja tills jag skaffar en. Först ska jag resa runt och pyssla med massa olika saker innan jag stadgar mig nånstans igen! Om allt går som jag vill :-)

I helgen var jag i Småland. Dock åkte jag själv. Så de blev inget festande. Men jag & Emma har planerat att åka så fort de passar våra jobbtider efter studenten. Då blir de allt utgång! Älskar att vara på nya ställen och då även utgång på nya ställen & Jönköping är en så grymt fin stad. Så där blire förmodligen krogen och en shoppingrunda! Sen kommer vi nog även hänga i Aneby, Tranås och kanske Eksjö beroende på va vi hinner med. Vill uppleva så mycket som möjligt :)
Som sagt, hjälpt till med Lindas flytt idag så är helt slut. Inte blivit mycket sömn på senaste tiden så ska försöka ladda batterierna nu under den lediga tiden innan studentveckan drar igång. Gud va mycket som är på gång nu! KUL!

Home!

Varit hemma i 4 dagar redan, sorgligt!! Haft det såååååååå sjukt kul, går inte ens beskriva. Vill bara tillbaka, allting känns bara som en dröm nu. Sitter och ska lägga in rhodos bilderna på facebook nu, så sitter o kollar igenom dom och bara vill spola tillbaka tiden! Vi solade, badade åt fin mat och var på bargatan! Bargatan är det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv ärligt talat, helt sjukt kul! Överhuvudtaget var resan hur underbar som helst och man träffade så mycket nya människor. Önskar verkligen man kunde åka oftare.
I morgon inleder jag min sista vecka på praktiken, sen äre 3 skoldagar och sen påbörjas studentveckan!
Till helgen ska jag till småland också då min lillebror Mike ska döpas. Tar me mig min rhodos vän sofia också så vi ska förmodligen festa lite i jönköping, eller nån annan rolig stad. de ska bli skoj.. missar dock middag på kvarnen på morsdag, mindre kul.
Har även fått mitt schema för nyängen till sommaren också så idag har jag suttit och pusslat ihop mina två scheman. blir en tuff sommar med två jobb samtidigt, men de LÖNAR sig :-D hehehe..
HMMMM, imorn efter praktiken ska jag även uträtta massa ärenden. Bland annat ska jag pröva och hämta min balklänning som blivit färdigsydd och så ska jag även kolla efter student-skor. Det närmar sig verkligen nu! 

PUSS

Rhodos

fan, glömmer att jag har bloggen .. de får jag inte nu när jag ska blogga om så viktiga saker :D Har slutat skolan och påbörjat min praktik och även fått jobb inom hemtjänsten till sommaren! även där jag praktiserar. fått jobb på nyängen oxå så får se hur jag ska dra ihop detta..
men i alla fall så har jag ju 3 veckors praktik, men jag har nu gjort 2 dagar för imorn drar jag iväg till skolan o gör mitt absolut sista prov och senare på kvällen drar vi till rhodos:) återkommer, tjA!

FLAK!

iiiiiii, nu börjar det kännas att studenten är nära! Vi har precis fixat ett flak och börjar planera när vi ska pynta de.. Dagen vi kommmit fram till är onsdagen den 8/6, alltså dagen innan studenten. På onsdagen ska vi äta lunch hos vår mentor, sedan drar vi vidare till skolan för att pynta flaket. hihihihih, längtar ihjäl mig!!!! ah o nu sitter vi o "redovisar" vårt projektarbte i montrar i aulan, det är ingen här. tror jag packar ihop o drar. jag är ändå STUUUUDENT HEHEHEH

Nästan ett år sedan sist!

Tänk vad tiden går fort, och vad mycket som ändrats sedan man skrev sist. Men jag återtager bloggen enbart för en av de största händelserna i mitt liv, nämligen studenten! Vore roligt att ha lite skriftliga minnen i från denna underbara händelse och inte bara bilder. Jag börjar idag lite lätt med tankar som är såhär en tid innan.
Förvirring och stress är nyckelorden i mitt studentliv just nu. Jag sitter här med ungefär en måndad kvar och vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra. Jag hade planerat allting så bra, till punkt och pricka med Finland och allt och helt plötsligt går allt i kras. Nu vet jag inte någonting!

Det tog slut med min pojkvän i januari. Då jag flyttade tillbaka hem och tänkte att det var onödigt att skaffa en ny lägenhet när jag om 5 månader skulle flytta till Finland. Ännu närmare studenten tänkte jag att jag skulle jobba här över sommaren. Nu när pappa och co flyttat ned till Småland förstår man hur jobbigt avståndet kan bli. Därför står jag här nu och vill så himla gärna till Finland samtidigt som jag motsäger mig själv. Jag har fått ett jobb, som jag inte vill ha. Jag har det på måndagen direkt efter studenten om jag vill. Men jag vill ha ett riktigt och värdigt jobb direkt efter och nej det går inte ens förklara för allting är bara så rörigt. Men jag hoppas att jag snart kommer på hur min framtid ska bli. Studenten är som sagt, en av de roligaste händelserna i ens liv, så jag vill kunna ha det också och inte bara tänka på allt annat.

Student-tiden har börjat lite smått med massa studentfester osv. Om en vecka idag åker jag till Rhodos också med Sofia! niiiiiiiice. Ah men nu orkar jag inte så hejdå

RSS 2.0