The conplaining day

Ja, idag är det ju internationella klagdagen, nej, som vanligt äre bara jag som ska i detta inlägg klaga.
SÅ VARNING FÖR DEPRESSION - eftermitt glädjespräckande inlägg.

Idag började jag fem över halv tio, men som vanligt går man upp kl. 06:00. Ja, det har jag trott igenom hela skolåret (so far) men idag på morgonen upptäcker jag att jag har varje tisdag kunnat ta 08:11 bussen, ja det var det första goda nyheten.

Vänta nu, var var jag. Fick chocken för det ringde på dörren också hade jag jättehög musik på så kunde inte undgå att öppna så smög mig till dörren och i nyckelhålet stod................ AGRIS! Like usual äre no one that cares about him och hans familj så fick ge han lite cigaretter. Svårt att förstå det där med hur en mäniska kan vara så omänsklig. Alltså inte Agris nu då.. Nej, nej nej han är mänskligast av alla han.
Jävlar, va musiken är hög då hoppar ju iväg från datorn jag av ljudet. HEHEHEHEHEHE!

Fortsättning av min fasansfulla dag:
Gick till bussen i alla fall, det spöregnade, gissa vems buss som var 25 minuter försenad? JOOO MIN (LLL)
Jag sov ihjäl mig på bussen, så hatade att komma till skolan, var för trött för att hålla humöret uppe och det gjorde ju inte saken bättre av att dagen började med två timmar lång samhällskunskaps lektion (som jag hatar mest utav allt i skolan tillsammans med allt annat) och ett grupparbete om socialismen! YEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så dampade ihjäl mig på lektionen och som vanligt har man bara massa jävla idioter i klassen som man vill slå ned. "Hej jag tror jag är nått jaaa, måste kommentera allt som alla säger jaaa, jag är en jättestor idiot jaaa"

M, sen klassråd. Behöver jag ens säga nått om det om jag skrev det jag skrev ovan? Mina klasskamrater är bara stora miffon, every one of them. Nästan. Like 90 % av klassen. Tror jag eftersom jag suger på matte och ja, appråpå (eh, hur fan stavas det då?) matte så nej, det var ju ingen som talade om för mig att vi har matteprov på torsdag nej. AH för den sakens skull kan jag inte ens nånting, men äre nån som bryr sig? Nej, inte ens horsyon som aldrig ringer upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ att det går ju en viss person på skolan som jag älskar lite extra än alla andra, ja och denna personen fick sina ögon igår och det är ju alltid roligt att använda sina nya införskaffningar väl? :) JA, såklart det är.. Och att denna person ens lever när den borde dött i skam över sin jävla feghet är ett mirakel (ett dåligt mirakel, oj nej jag önskade inte livet ur nån nyss, men nästan...hehehe. Herregud..

Men! Under engelskans lektion började mitt humör gå upp och det var sååå skönt MEN NEJ DET HÖLL I SIG TILL NÄSTA LEKTION DE när de första jag får när jag sätter mig vid bänken på svenskkan och ser det underbara G;t på min läxa.. Att en liten vidrig bokstav kan få självkänslan att bara sjunka ner igenom jorden långt ner till oljan där nere är sjukt. Och du ULLLA?!??! DU KANSKE KAN TA DIG TID ATT FÖRKLARA DIN VÄRDELÖSA LÄXA DÅ ELR IST FÖR ATT SKICKA IVÄG NÅN ANNAN!?? Nej, för alla lärare, elever och övrig personal på Hammarö kukcenter är lika jävla nonchalanta och ignoranta så det finns inte ord.. Som min mentor igår, hahahaha, hon blir så jävla knäckt varje gång man inte lyssnar på hennes dumma meningar som kommer ur hennes fula mun. Bara för att alla andra är mesar och lyssnar på prästjäveln och ååå jag är fjäskis. Som alla i min klass är, usch!!!!!!! Bara "hej jag pratar ihjäl mig med alla lärare jag har och är även vän med alla på facebook & ÄVEN! lyssna här då, skriver sms med mina lärare. Det är ju fel på dom, ärligt..

AA, iaf så sket jag i hela svenskan och åkte hem. Slutade 3 kom hem halv 5, är ensam hemma LIKE USUAL, så jävla tråååååååååååååkigt, men tror nog det är bäst.. för jim har inte fått höra mycket snällt idag han, skällt varenda gång vi pratat, men. Såå äre när man är tsm med mig, man blir som man umgås och jag är precis som alla andra i min omgivning så :@

Jag kom hem och skulle laga mat (också det jätteroligt) så, tog fram min lövbiff ur frysen, den var hopprullad i en klump så det såg ut som jag sa till frida, ett kohjärta eller nått liknande. Maten blev förövrigt jätteäcklig, men vad hade jag förväntat mig denna underbara dag?
Och jag hatar oslukten, hatart! Så jag brukar öppna balkondörren för att få ut det , hatar äckliga hemlukter här i mitt hem ska det lukta vanilj, så satt och frös ihjäl mig när minusgraderna bara flög in men sen frös ju mitt ögonvatten till is så då var jag tvungen att stänga, MEN LIKFÖRBANNAT LUKTAR DET OSHELVETE HÄR INNE :@
& jag orkar inte städa och ta bort efter mig idag, jag orkar inte diska och gå ut med soporna.

Tur att jag har musiken iaf, ja ellerhur?! I min mp4 äre bara massa gammal såjävla uttjatad musik så jag nästan spyr på den varje gång jag lyssnar på den som jag måste, men vad kan jag göra? NEJ INGET för har ett värdelösts internet så går ej ladda ned. Så får sitta på youtube som en garning och det är jävligt irriterande, som allt annat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0