BAL & STUDENT

Japp, då var allt helt plötsligt över! Jag har inte hunnit uppdaterat någonting sen i måndags kväll och idag är det lördag morgon. Sovit välbehövligt många timmar efter denna utslitande vecka :D
Balen på tisdagen var helt otroligt kul! Jag hade verkligen aaaaaaaaaasroligt! Badade o grejjer oxå :D ehhe..
Det var jättefint och godmat och ja allt var bara så himla bra. På onsdagen vaknade jag jäääättebakfull men då var det bara gå upp och åka iväg till vår söta mentor Gunnel Rosenqvist. Där hade hon fixat i ordning massa goda pastasallader, baguetter mm.mm. Underbart. Nästan hela klassen samlades förutom nån mes eller så, så satt vi ute och åt o pratade minnen och det var jättekul!
Kl 16.00 skulle vi vara på skolan för då skulle vårt flak, vi åkte tidigare o var på skolan strax efter tre. Då började vi blåsa ballonger o grejjer. Sen fick vi reda på att flaket inte startade, så vi väntade, och väntade, och väntade.. Klockan närmade sig sju på kvällen!! och då ringde han o sa att han fortfarande inte fått start på de så han skulle köra oss med sin pick up och en kärra. När han väl kommer till skolan så är det en kärra på typ en meter, så han vände o åkte hem igen. Så där stod vi nu, dagen innan studenten, utan flak. Det var jag och typ 7 till som faktiskt var kvar i skolan och försökte lösa allt. 23.00 på kvällen åkte vi hem, utan framgång. Vi köpte oss i alla fall 2 familjepizzor som vi delade på vi trogna som var där :D:D:D hehehe.. med klasssens pengar dessutom :D
Jag hade planerat att gå o lägga mig vid typ 8 på kvällen denna dag, så jag skulle vara så pigg som möjligt till studentdagen.. Istället skulle jag vara på champangefrukost ute på hammarö igen ca 7,5 timmar senare när jag väl kom i säng. Nattens sömn var heller inget att ha, jag var så himla nervös så de kändes  som jag inte fick en blund. Patrizia försov sig oxå, hahaha.. Väl på hammarö hos pontus o champangefrukost så var de jättetrevligt, hade dock svårt att dricka.. sedan åkte vi till skolan o samlades i klassrummet där gunnel dukat upp så fint o där höll hon även tal, nåra andra lärare dök oxå upp o tackade oss för dessa 3 år. Där fick vi även lite papper och även betygen.
När vi var klara där så var det middag i ett jäääättestort partytält där alla avgångselever samlades. Mat, dans, musik osv. Delade även ut stependie och jag fick även ett, väldigt chockad, men jättekul:) pinsamt dock att gå upp på scenen inför alla!
Sedan var det bara att vänta på utspringet. & allting gick bara så fort. Helt plötsligt så öppnade de dörrarna åså sprang mat ut.. Jag fann inte mamma o dom så gick runt hur länge som helst,till slut så såg jag dem o då bleev de så himla mke känslor på samma gång. jag gråt, mamma gråt, mormor gråt.. haha. På utspringet var mamma, henrik, mormor, ulf, linda, morfar och annelie. de satte på mig massa grejjer o tog kort innan jag hoppade på flaket där jag spräckte min klänning o åkte runt i hela stan jättelänge o visaade hela rava. Flaket var så jävla kul, bara skrika ihjäl sig o de var jättemke folk över allt o ja de va bara jättekul.  När vi åkte färdigt åkte jag hem till mamma där alla kom o vi åt jättegod mat o mamma o hk hade gjort de så fint o verkligen kämpat för mig. Fick jättefina presenter o blommor. Sen var jag tvungen att duscha & göra mig klar för kvällen.
Vi förfestade hos emilia, i en lokal brevid hennes lägenhet/hus eller va de heter. Trevligt. Gunnel joinade i slutet o körde oss även till nöjes. Vi kom dit vid 11, då hade de vart öppet i ca 2 timmar. Det var sååååååååååå lång kö och de spöregnade.. Väl inne så söög de, som vanligt på nöjes. Så vi åkte hem tidigt, & jag somnade runt 3. & helt plösligt var allt över. Tråkigt nog! Men kommer helt klart minnas denna veckan, och balen o flaket var det roligaste! JA GUUUUUU VA KUL DE VA!!! 

Nu har jag i alla fall sovit ut, för de har jag verkligen inte gjort under veckan haha. Ska försöka ordna upp allt de sista nu under helgen, för redan på måndag ska jag börja jobba  & jag ser verkligen fram emot det:D
SÅ, nu får vi se när det kommer nått mer inlägg! HEJRRRRRRRRRA :D

Bal

I morgon är det bal! Helt otroligt. Allting har verkligen gått så himla fort på senaste tiden och redan i morgon är det alltså bal. Hela dagen idag har spenderats åt planering åt denna vecka. Imorgon är det alltså bal, på onsdag ska vi äta middag hemma hos vår mentor och även pynta flaket och på torsdag så är det alltså dagen D. STUDENTEN! Gud va snabbt de gått alltså, det är helt sjukt. Nu bör jag sova så jag är pigg tills i morgon. Ska upp tidigt och gå på kurs innan jag ska göra mig klar för balen.


RSS 2.0